Bet viskas, nuo vakar susiemiau. Nutariau, kad gaila bus ismestu pinigu uz 3 men, taigi prisipirkau produktu i prieki 3 dienom ir siandien visa diena grieztai nenukrypau nuo plano. Galiu pasakyt kad jauciuosi sotesne negu visada, o vakarienes viso pakelio varskes su 2 bananais niekaip neiveikiau, nei puses negalejau suvalgyt. Nu bet ziuresiu kas cia gaunasi grieztai laikantis toliau. Su sportu paprasciau, nes taip nusilakstau + pora kart sav jogoj prasitampau. Bet vis tiek manau reikia daugiau judesio. Bandysiu siulomus pratimus daryt ir gal dar pavyks pajungt begiojima rytais, kol vyras neisvaziaves i darba. Mano tikslas 65 kg. Cia mano maximalus ribinis svoris, tai nors ji pasiekt noriu. siuo metu 71kg :( Yra dar daug ka veikt.
Pasiskaitinejusi cia forume jusu istorijas ir dziuginancius pasiekimus as irgi nutariau pati cia rasyti kasdiene mityba + fizine veikla, kad paciai butu lengviau atsekt, kas stabdo visus reikalus.
Taigi, siandien diena esu patenkinta :) Ryt per mazyles pietu miega sportuosiu.
Siandienine mityba:
9 - 3 kukuruzu trapuciai su margarinu+kava
12 - 2 obuoliai
15 - kepta vistiena su darzovem
18 - pomidoru ir paprikos salotos
20.30 - varske su bananu ir cinamonu (maziau nei puse porcijos)
12 - 2 obuoliai
2 - virta vistiena su darzovem
18 - damusiau vaku sriuba ( puse dubenelio)
19.30 joga
Dziaugiuosi sia diena, ryte ziuresim, koks rezultatas svorio :)
O su laiku tai taip, reikia labai skaiciuoti ir planuoti is anksto. Pazadu stengtis :)
12 - Virti brokoliai
14 - Salotos su pomidoru ir avokadu
16 - Kava + sokoladas 280 g. (ujujuj...niekaip neatsispyriau)
19 - Salotos su tunu ir kiausiniu
20 - 40min rekomenduojamu pratimu namu salygomis
Butu visai nieko, jei ne tas sokoladas :) Rytoj pasisversiu ir pasimatuosiu apimtis