Ka jūs merginos darote tokiu atveju kaip visa dieną dirbi ir nebespeji pvz pietu tam tikru laiku pavalgyti ar pavakariu? gaunasi pvz pavakariu laiku pietus arba vakarienes laiku pavakariai?neveltui yra sakoma mes skubame liakiame ir nera laiko pavalgyt kada...ar visada valgot 4k?
Todėl pradžioje ėmiausi tokių juokingų gal kiek, bet naudingų dalykų:
- pasitraukiau nuo savęs visą lengvai pasiekiamą šlamštamaistį, kad nei į akis kristų nei išvis namuose būtų. :)
- pasistačiau žadintuvą mobiliam, kuris man priminė apie visus valgymus.
- netoli savęs aplinkui laikiau tik sveikus, man skanius produktus, kad esant laikui, bent kažką iš jų prisiverščiau įsimesti į burną.
- verčiau save bent 1 val. per dieną pasivaikšioti arba pašokti bele kaip pagal mėgstamą muziką - svarbu pajudėti (beje paskui ir šokius lankyti noras atėjo).
- PAPILDOMA motyvacija, už gerus rezultatus lepinau save maloniais dalykais (fotosesija, naujas pirkinys, pramoga su draugais...) už blogus nusibausdavau :D
Pradžioje valgyti dažnai pasirodė net didesnis iššūkis nei pati ale dieta. Nors tai padeda sureguliuoti medžiagų apykaitą, dažnas teisingas valgymas ir ypač pusryčiai yra vieni svarbiausių dalykų. LABAI rekomenduoju pasirinkti iš sveikų produktų - tai, kas iš tiesų Jums skanu, kad nereiktų versti savęs valgyti tai kas nedžiugina.
Ir aktyviai išnaudoti Lucky day! Nes po pirmo..antro.. karto max apsivalgymo paskui nebesinorės, nes jau visuomet žinosit, kad galima nors ir 2 kg tortą suvalgyt, o kai galima.. nebetaip ir norisi iš tiesų :):D
Bent jau mane tai motyvavo :)))
Visiems linkėjimai, būkim geros nuotaikos! :)
Nuėjau į turgų šuniui mėsų pirkt, nusipirkau sau braškių, užėjau į parduotuvę - vaikštau vaikštau... Nesuprantu ko noriu. Nusipirkau prieno ir du mylimiausius varškės sūrelius. Daugiau nieko nesinorėjo.
Šiek tiek apsirgau, tai gal dėl to apetitas keistai jautėsi, bet visą dieną jo tiesiog nebuvo. Pasidariau makaronų su tunu, neskaičiavau laiko, gėriau kavą su cukrum ir du pieninius braškių kokteilius su trupučiu cukraus. Viskas. Ant saldumynų nepramušo - kas man savaitgaliais būdavo vienintelis maistas dažnai. Tiesą pasakius, visą dieną laukiau sekmadienio, nes viskas taip neaišku... Ką valgyt, kada...
Šiandien atsikėliau dar labiau apsirgus, tai šiaip ne taip išsikepiau omletą pagal planą, bet nekažką jis man lindo, o kaip tyčia pagal meniu superinė diena - viskas gardu kaip sapne :)) tai bus matyt.
Žodžiu, reziumuojant, kažkaip sunepatogino mane ta lucky day - be nurodymų nebemoku :)
O nuklydus, manau, svarbiausia pasiskirti aiškiai tą dieną, kai nuklydimai baigsis. Išsisportuot smarkiai, arba ilgai išsivaikščiot išsibėgiot, nes skaudančiIs raumenim kimšti nesinori.
Sekmes!
Sau kalu i galvą, kad mano tikslas - ne kuo greičiau ir kuo daugiau, o tiesiog išmokti taip gyventi ir bent per pusę metų atsikratyt to savo balasto (14 kg). Na, o, manau, taisyklingai maitinantis, net per lucky day vėliau turėtų nebesinorėti nesąmonių.
Man problemų daugiau kyla sekmadieniais. Esu visiška miego vergė, todėl savaitgaliais, kai galiu, leidžiu sau miegoti iki begalybės.. Natūralu, kad bent jau pusryčiai tikrai "nuplaukia". Neretai ir priešpiečiai... Atsikeliu kokią 13h ir nebežinau kaip maitintis. Tai dažniausiai sekmadienis neturi 5 valgymo kartų. Bet gal tai nėra tokia jau bausybė... kai tik kartą per savaitę:)
Darbo dienomis jokių problemų nekyla, nes visada keliuosi tuo pačiu metu ir valgis būna tomis pačiomis valandomis. Na, nebent būna kokie "išvažiuojamieji" filmavimai.. ten pasiimti visą savo dėžučių su maistu artileriją irgi sunku..:(
Trumpiau tariant, kas kaip moka - tas taip šoka. Bandau visaip kaip derinti rėžimą, bet ir nukrypimai kol kas blogų rezultatų neatneša. :)