Po ilgų svorio auginimo metų nusprendžiau (prieš savaitę), kad nelabai gerai atrodau. Kai pradėjau girdėti savo šnopavimą vietoje kvėpavimo, supratau, kad tai turbūt kažką negero reiškia. Pasisvėriau - nuojauta neapgavo, dar keli kg ir sversiu vieną dešimtąją tonos!! Taigi...
Labas visiems,
aš Energy (nelabai limpa man tas optimistinis pavadinimas, bet pagalvojau, kad derėtų pasivadinti kaip nors įkvepiančiai :) ).
Sveriu 92 kg, esu 173 cm ūgio ir 31 metų amžiaus.
Šiandien čia prisiregistravusi ir įveikusi savo pirmąją treniruotę, pagalvojau, - įdomu, jei daryčiau viską viską, ko reikia tapti sveikai-lieknai-gražiai - ar man tikrai pavyktų?
Prisiekiu stengtis, labai stengtis.
Žinau, reiks daug ištvermės. Gerai, kad čia daug tokių ištvermingų, semiu patirtį, gal kažkaip prisitaikysiu... :)
Gavau valgiaraštį, valio.
Šiandien skauda kojas nuo sporto.
Dėl to grožio ir lieknumo yra toks dalykas... Bijau, kad numetusi daug svorio turėsiu dar ir daug odos :( Žinau, kad sportas odą daro elastingesnę, dėl kokių kojų ar nugaros nesijaudinu. Bet krūtinė... Dabar ji "G" dydžio (čia turbūt nuo žodžio GIGANTIŠKA :D ), o ten juk vien riebaliukai...
nepergyvenk dėl odos, kadangi sveikai mesi svorį tai oda trauksis pamažu su visomis apimtimis :) va tik man labiausiai nepatinka, kad riebalai tirpsta nevienodai - tai pavyzdžiui ant šlaunų karts nuo karto atsiranda "duobės" tada su mediniu pasažuokliu (ratukai su kotuku) duše pavarinėju ir vėl išsilygina :) dirbk ir kaifuok :) viskas bus ok