Cami
Kartu nuo: 2014-03-31
2014-04-07 07:51:07
Juli, mano „bagažas“ 68 kg, ūgis 171 cm. Mano pagrindinė motyvacija - veidrodis :D nebesinori jau senokai į jį žiūrėti, tai pagaliau atėjau į protą ir imiausi veikti :) kolkas sekasi neblogai, tik sudėtinga laikytis mitybos grafiko, pusryčiai bene sėkmingiausi būna, su priepšpiečiais irgi suspėjų, o po to priklausomai nuo darbų, kada pavyksta grįžti namo po paskaitų tada ir pietukus valgau, pavakarių kartais atsisakau, nes nebeįtelpu į laiką :D vanduo paskutiniu metu man visad po ranka, per prievartą išgeriu tuos 2100ml, deja taip tik keletą dienų buvo, šiaip kokį 1500ml pavyksta išgerti :)) o savaitgaliai labai sudėtinga tiek su sportu tiek su mityba, nes vis tenka kur nors išvažiuoti, tai tuomet sporta stengiuosi kompensuoti aktyvia veikla kažkokia kita, tiesa su mityba kiek sunkiau tada būna... nors stengiesi ir porcijas mažinti, pastebėjau ir pati, kad tiek kiek anksčiau suvalgydavau, dabar atrodo „nebetelpa“ :) Na manau judam link tikslo ;) Gražios dienelės ir darbingos savaitės pradžios, mergaitės ;)))