kooskaa
Kartu nuo: 2014-03-23
2014-03-28 10:51:18
Pajudejau is vietos - 1 kg:)o as irgi turiu leliuka ,jam dabar 7 menesiai .Po gimdymo gryzau buvo 103 kg,o dabar 115 ,nu siaubas toks apsileidimas,kad nera zodziu .Suprtau kad reikia pagalbos ,nes dabar vaikas judrus tai man sunku tiesiog ,ar pasilenkt ,ar paimt ar dar kazka -prakaitas tiesiog pila ,o kol susiruosiam i lauka ,kol aprengiu kol vezima nukeliu ,visa po prakaitu -vos atsikvepuoju .ir dar vienas rimtas dalykas ,kai pastorejau noriu maziau myletis :( vyras aisku to nelabai supranta ,kodelbuna nera noro -tiesiog sunku .....Suparatau kad tai testis negali ,kad as viena neiveiksiu ,nors irzinau koks turi buti maistas,bet vistiek prisikemsi bulviu kokiu su rukyta desra ir sedi,galvoji kaip man sunku ,kam as valgiau jei suprantu kad reikia ploneti ,vyras aisku myli ir tokia ,bet greit manau ir jam bus geda su toki kur iseit ,nors ir jis ne is plonuju,bet gero sudejimo,biski pilvukas yra :)o as sveriu daugiau uz jis -nu siaubas.Tik budavo susiruosiu dietos laikytis,ir vel prisiriju ,tai vyras sako tai jau nebeploneji ?-o man toks pyktis paima ,sakau galvoji labai lengva tokio skanaus maisto atsisakyti,nors turiu ne ant jo zodziu pykti ,o ant saves ,juk pati viska kuo puikiausiai suprantu -bet valios nulis.Tai dabar stora niekur eiti nenoriu -anksciau kavines ,sokiai,o dabar namai nes geda ir sunku.Ir perskaiciau internete apie kilo.lt- pasakiau po velniu,nors kazko reikia grebtis ,ir paemiau 6 men naryste.Tai kai isdestytas valgiarastis ir sportas -laikausi visko tiksliai .Svarbiausia pamirsti limonadus,cipsus,bandeles,keptas bulves ar troskintas,cukru sumazinau i arbata ir kava nuo 2 sauksteliu iki puses saukstelio.kol kas laikausi,kai viska pateikia ant lekstutes ir dar sumoketi pinigai ,ir plius supranti kad tau to butinai reikia -negaliu sito mesti ,del saves ir del vyro ir del sunaus.As turiu iveikti sita sunku kelia ......