Šiandien pirmą kartą keliausiu į impuls sporto klubą, tai šiek tiek nedrasu, kad kas netyčia nepradėtų juoktis, jei ką ne taip darysiu..., kadangi anksčiau neturėjau visiškai laiko sportui dėl per didelio darbo krūvio, nors krūvis labai ir nesumažėjo, bet nusibodo į save tokį žiūrėti ir noriu pabandyti pasikeisti.
Tai vat, kokie vidiniai neramumai mane kankina...na bandysiu, gal nepamatysiu kaip iš manęs juokiasi aplinkiniai
Paskui tik nuejau dar i baseina paplaukioti ir i pirtis...ir dabar visas laimingas sedziu ir rasau jums....;)
Tik nezinau,kokia savijauta bus rytoj, bet 3dieny po darbo tikrai eisiu pagal plana....
Kol kas tiek, gero vakaro visiems ;)
Noriu pasidžiaugti laisvėjančiais rūbais ir gera savijauta bei nuotaika...
Praėjus 2 savaitėms nuo starto atsikračiau 4 kg. žinoma, dar vieną savaitę sirgau...tai tegalėjau laikytis tik dietos, sportuot nelabai su 39 temperatūra :) tačiau nuo pat antros savaitės pajaučiau, kad mano sudaryta sporto programa man yra per lengva...atlikus visus pratimus vis dar lieka nemažai jėgų...todėl šią savaitę pradėjau lankyti Les Mills RPM treniruotes impuls'e ir dabar lankau 4 kartus per savaitę...tai šios savaitės rezultatų dar nežinau...matuosiuosi tik rytoj...ir bus matyt, kiek nukrito....